Alltid med kunden i fokus

Läs om oss här

UTFÖRT MARKENTREPRENADER I ÖSTERGÖTLAND SEDAN 2003.

VI PÅ GMG MARK AB ÄR ETT MÅNGSIDIGT FÖRETAG SOM KAN TA OSS AN DET MESTA INOM MARKBYGGNATION OCH MARKENTREPRENAD. NÄR DU ANLITAR DU OSS KAN DU KÄNNA DIG TRYGG I ATT VI HAR STOR KUNSKAP OM DET VI GÖR.

GMG Mark AB grundades redan 2003 av Olle Strandh som tyckte det var dags att stå på egna ben efter flera år i branschen. Det som särskiljer oss från konkurrenterna är vårt brinnande intresse för mark och ombyggnationer. Vi strävar alltid efter att bli bättre och anpassa oss efter förändringar inom branschen. Hos oss behandlas alla kunder lika och vi erbjuder trygghet och hög service till alla som kontaktar oss. Vi har vår bas i Åby men tar emot förfrågningar från hela Östergötland. När du anlitar oss kan du vara säker på att få ett företag med professionell kompetens och medarbetare som har ett gediget intresse för branschen. Vi håller dig uppdaterad genom hela processen och ser till att du vet hur arbetet fortlöper.

På GMG Mark AB är vi stolta över det breda utbud av tjänster vi erbjuder. Vi kan till exempel hjälpa dig med olika grundarbeten eller ta hand om grundisolering och dränering. Vi tar oss också an avloppsanläggningar, stödmurar och villagrunder. Du kan också kontakta oss om du vill att vi åtar oss att installera V/A, El/Fiber eller om du vill ha hjälp med vibrationsfri borttagning av berg och sten. Detta är bara ett litet axplock av allt vi erbjuder. Hör gärna av dig och berätta om dina behov så tar vi det vidare därifrån. Vi är öppna för alla typer av förfrågningar från alla typer av kunder.